Про підприємство Печать

 

ТОВ «МКМ СЕРВІС ЛТД», як послідовник ТОВ «МКМ Телеком Лтд», володіє більш ніж 20-річним досвідом роботи та міцними діловими відносинами з ключовими компаніями на ринку.

ТОВ «МКМ СЕРВІС ЛТД» - це альтернативна компанія на ринку телекомунікаційних послуг, яка пропонує доступне та швидке обслуговування клієнтів.

Ми працюємо з провідними постачальниками системи віддаленого моніторингу здоров'я, будучи їх офіційними представниками в Україні. Крім комерційної та технічної підтримки, ми працюємо з кінцевими користувачами, допомагаємо їм інтегрувати ці рішення зі старими системами, і застосовуємо штучний інтелект і дані управління для підвищення продуктивності та покращення досвіду користувача, пропонуємо Вам познайомитися з додатковою інформацією тут.

 

Ціль створення і переваги перед конкурентами

Реалізація проектів з метою побудови та модернізації телекомунікаційних мереж («під ключ»), а також надійна організація, розуміння потреб і бажань клієнта, швидке реагування на ситуацію, включаючи підтримку сервісних бригад (можливість підтримки «на сайті» 7 днів на тиждень / 24 години на добу)

Персонал – 54 співробітники

 

 

rinicom logo
coriant logo
 
(c) MKM, 2012